Καλάθι αγορών

Καλέστε μας +30 2552027249

Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 50€

Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, χρησιμοποιώντας έναν από τους ακόλουθους τρόπους παραγγελίας:

Παραγγελία με Email μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αναζητήστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, βάλτε τα στο καλάθι σας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ολοκληρώστε την παραγγελία σας.

Άμεσα θα λάβετε email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας και από την πλευρά μας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τα διαδικαστικά και την εκτέλεση.

Παραγγελία μέσω τηλεφώνου

Για τηλεφωνικές παραγγελίες, καλέστε μας τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας
Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο 09:00 – 14:30
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 09:00 – 14:00 – 18:00 – 21:00
Στο τηλέφωνο 2552027249.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Όλα τα προϊόντα μας αποστέλλονται με Courier Center στον τόπο παράδοσης που μας έχετε σημειώσει στην παραγγελίας σας, εντός 1-2 εργάσιμων ημερών για πόλεις και 2-3 εργάσιμες ημέρες σε δυσπρόσιτες περιοχές.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

1) Μέθοδος Αντικαταβολής

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας.
Πληρώνετε με μετρητά στον υπάλληλο μεταφορικής εταιρείας, όταν έρθει στο χώρο σας και σας  παραδώσει την παραγγελία σας.

2) Με κατάθεση ή μεταφορά σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μπορείτε να επιλέξετε “Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό”. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε ενημερωτικό email στο οποίο θα αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας σας.

Στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό: 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR3201711850006185138701982

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΓΙΑΤΣΙΔΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ

Τυχόν έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν τον πελάτη.

Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να γράψετε το όνομά σας και τον αριθμό παραγγελίας σας, ώστε να γνωρίζουμε ποια παραγγελία αφορά η κατάθεσή σας. Η παραγγελία σας θα παραμείνει σε εκκρεμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Σε περίπτωση που δεν έχετε ενημερωθεί για την εξέλιξη της παραγγελίας σας εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, επικοινωνήστε μαζί μας.

3) Viva Wallet

 To Viva Wallet αποτελεί έναν ασφαλή τρόπο αγοράς, αποστολής και λήψης χρημάτων ηλεκτρονικά. Μεσολαβεί μεταξύ πωλητή και αγοραστή έτσι ώστε να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η συναλλαγή τους, χωρίς να γνωστοποιεί περιττά στοιχεία για την συναλλαγή.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΛΛΑΓΕΣ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του ως προς το μέγεθος – το χρώμα αλλά και το σχέδιο εντός δέκα(10) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
Είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν την τυχόν επιστροφή κάποιου προϊόντος μέσω e-mail στο elegant.underwear22@gmail.com ή τηλεφωνικώς στο 2552027249.  Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται μόνο με την Courier Center και το συνολικό κόστος επιστροφής ανέρχεται στα 4 ευρώ. Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον αποστολέα.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Το επιστρεφόμενο προϊόν δεν θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί – να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ
Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή εφόσον δεν έχει αποσταλεί.
Η ακύρωση γίνεται μέσω τηλεφώνου ή e-mail. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με τον τρόπο που έχετε επιλέξει αρχικά στην παραγγελία σας. Εάν δεν προλάβετε και η παραγγελία σας έχει αποσταλεί, τότε ισχύει η περίπτωση επιστροφής των προϊόντων.

Πανελλαδική Αποστολή

Στέλνουμε άμεσα σε όλα τα σημεία της Ελλάδας

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Ολοκληρώστε την αγορά των προϊόντων σας καλώντας στο 2552027249

Ασφαλείς Πληρωμές

Δεχόμαστε πληρωμές με όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες