Καλάθι αγορών

Καλέστε μας +30 2552027249

Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 50€

Τρόποι αποστολής

Οι περισσότερες παραγγελίες αποστέλλονται συνήθως σε μία ή δύο εργάσιμες ημέρες (δεν παραδίδουμε Σάββατο, Κυριακή και αργίες). Εφόσον η παραγγελία σας γίνει το Σάββατο, αυτή θα περάσει στο στάδιο έγκρισης, ετοιμασίας και αποστολής την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Κάνουμε παραδόσεις πανελλαδικά, στην Κύπρο εντός την ευρωζώνης και σε διεθνής προορισμούς κατόπιν συνεννόησης.
Θα σας ενημερώνουμε μέσω e-mail ή μέσω Sms για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας υπάρξει καθυστέρηση με την παραγγελία σας, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε για τους χρόνους αποστολής και παράδοσης. Εάν η νέα ημερομηνία παράδοσης δεν σας εξυπηρετεί έχετε δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία χωρίς καμία χρέωση

Παράδοση σε διαφορετική διεύθυνση

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης της παραγγελίας σας σε διαφορετική διεύθυνση – από αυτή της παραγγελίας, π.χ. στην εργασία σας ή σε άλλο όνομα παραλήπτη με άλλη διεύθυνση ως δώρο (με τον ανάλογο υπολογισμό των μεταφορικών εφόσον απαιτείται), ορίζοντας τη διεύθυνση αυτή στα στοιχεία αποστολής της παραγγελίας σας καθώς και τα στοιχεία του παραλήπτη.

Πώς θα παραλάβω την Παραγγελία μου;
Παράδοση στο Χώρο σου με Courier

Το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα συνεργάζεται με την αξιόπιστη εταιρία Ταχυμεταφορών, Courier Center, και οι παραδόσεις γίνονται από αυτήν.

Αν βέβαια θέλετε μπορείτε να μας ζητήσετε να μην παραδώσει, η υπηρεσία Courier της Courier Center το δέμα σε δική σας διεύθυνση αλλά να παραμείνει στα γραφεία της στην περιοχή σας από όπου μπορείτε να το παραλάβετε εσείς οι ίδιοι (το συμπληρώνετε στα σχόλια).

Πανελλαδική Αποστολή

Στέλνουμε άμεσα σε όλα τα σημεία της Ελλάδας

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Ολοκληρώστε την αγορά των προϊόντων σας καλώντας στο 2552027249

Ασφαλείς Πληρωμές

Δεχόμαστε πληρωμές με όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες